Tule mukaan!

Tule mukaan Kartanonrannan koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan!

Vanhempainyhdistyksemme tukee koulua ja koteja hyvän oppimis-ja kasvuympäristön luomisessa lapsille sekä toimii vanhempien yhteistyöverkostona. Seuraamme koulun kuulumisia, järjestämme lapsille yhteisiä tapahtumia ja otamme kantaa sellaisiin Kirkkonummen kunnan suunnitelmiin, jotka vaikuttavat koulun toimintaan.

Tarvitsemme mukaan osaajia, tekijöitä ja tukijoita ‐ meitä vanhempia! Tule siis mukaan joko johtokuntaan tai osallistu yksittäisten tapahtumien, kuten esimerkiksi koulujen diskojen järjestämiseen. Kaikki apu on tervetullutta.

Maksamalla jäsenmaksun 10€/perhe/lukuvuosi mahdollistat toiminnan jatkumisen aktiivisena.

Tili: FI9012153000111511
Viite:1009 (muista mainita)
Kiitos!


Meidät tavoitat: vanhemmat.kartanonranta@gmail.com

Liity myös facebook-ryhmäämme: kartanonrannan koulun vanhempainyhdistys

Viimeisimmät tiedotteet

  • Kutsu vuosikokoukseen ke 16.9.2020 Kartanonrannan koulun vanhempainyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Kartanonrannan koululla ruokasalissa ke 16.9.2020 klo 18. Kokoukseen voit osallistua myös etänä. Linkki kokoukseen lähetetään Wilman kautta!Tule mukaan iloiseen ...
    Lähettänyt 8.9.2020 klo 0.47 Vanhemmat Kartanonranta
  • Tervetuloa kouluun uudet ykköset ja huoltajat! Syksy taas lähenee ja koulut alkavat! Lämpimästi tervetuloa meidän kouluun uudet ykköset ja heidän huoltajansa! Ihana nähdä iloisia ja odottavia katseita koulun kellon soidessa ensimmäisen kerran! 
    Lähettänyt 8.9.2020 klo 0.44 Vanhemmat Kartanonranta
  • Rentouttavaa kesälomaa! Oikein rentouttavaa kesälomaa oppilaille, huoltajille ja koulun henkilökunnalle! Hyvin veditte poikkeuskevään, nyt on aika lomailla! Pysykää terveinä <3
    Lähettänyt 8.9.2020 klo 0.42 Vanhemmat Kartanonranta
Näytetään ilmoitukset 1 - 3/47. Näytä lisää »