Tule mukaan!

Tule mukaan Kartanonrannan koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan!

Vanhempainyhdistyksemme tukee koulua ja koteja hyvän oppimis- ja kasvuympäristön luomisessa lapsille sekä toimii vanhempien yhteistyöverkostona. Seuraamme koulun kuulumisia, järjestämme lapsille yhteisiä tapahtumia ja otamme kantaa sellaisiin Kirkkonummen kunnan suunnitelmiin, jotka vaikuttavat koulun toimintaan.

Tarvitsemme mukaan osaajia, tekijöitä ja tukijoita ‐ meitä vanhempia! Tule siis mukaan joko johtokuntaan tai osallistu yksittäisten tapahtumien, kuten esimerkiksi koulujen diskojen järjestämiseen. Kaikki apu on tervetullutta.

Liittyminen yhdistykseen on helpompaa kuin koskaan ja nyt myös ilmaista! Ilmoita meille nimesi ja asuinpaikkasi tällä lomakkeella. Mitä enemmän jäseniä, sen mukavampaa ja avustusten hakeminen helpottuu jäsenmäärän kasvaessa!

Myymme koulun logolla heijastimia 3€/kpl ja heijastavia jumppakasseja 10€/kpl. Jumppapusseihin voit valita pinkit tai limenvihreät narut. Tilauslomake

Liity Facebook-ryhmäämme: Kartanonrannan koulun vanhempainyhdistys

Viimeisimmät tiedotteet

  • Sääntömääräinen vuosikokous 1.9.2021 Kartanonrannan koulun vanhempainyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 1.9.2021 etäyhteyksien avulla. Linkki kokouksesta on lähetetty Wilman kautta kaikille huoltajille. Tervetuloa mukaan toimintaan ja kokoukseen! Toivomme saavamme mukaan uusia ...
    Lähettänyt 2.9.2021 klo 0.02 Anne Alppi
  • Kiitos Kiitos kuluneesta lukuvuodesta Kartanonrannan koulun oppilaat, huoltajat ja henkilökunta. Rentouttavaa lomaa jokaiseen kotiin. Syksyllä jatketaan taas!
    Lähettänyt 2.9.2021 klo 0.00 Anne Alppi
  • Ystävällisyys-bingot Vanhempainyhdistys kehitteli oppilaille Ystävällisyys-bingon. Bingo-viikon päätteksi lahjoitimme koululle 46 lautapeliä oppilaiden käyttöön. Vastaanotto oli riemuisa. Hyviä pelihetkiä!
    Lähettänyt 1.9.2021 klo 23.56 Anne Alppi
Näytetään ilmoitukset 1 - 3/51. Näytä lisää »